Profil

Vi leverer alt innen profilklær og profilartikler. I vårt showroom har vi samlet noe av det vi har levert. Kom innom!

Arbeidstøy

Vi leverer arbeidstøy, verneutstyr og vernesko fra annerkjente produsenter som Jobman, Helly Hansen, Sievi og Alfa.

Klubb

Prozo er en naturlig samarbeidspartner til din klubb eller forening. Vi tilbyr klubbavtaler med Hummel, Craft og Select.

Trykk/ Trykkeri

Prozo og Tobi Display ble "fusjonert" i januar 2011 og vi tilbyr nå alt innen tekstiltrykk i eget bygg ved siden av butikken.

Om Prozo Norge AS

Prozo Norge AS er en totalleverandør av arbeidsklær, verneutstyr og profilbekledning til bedriftsmarkedet. Vi har i tillegg en egen klubb- og profilavdeling med sportsartikler fra blant annet Hummel, Craft, Select og profilartikler fra blant annet St. Louise, NewWave og Tracker.

Vi startet i 2004 i et meget beskjedent lokale i St. Mariegt. 30 i Østre bydel. Etter noen måneder ble dette lokalet for lite og vi overtok første etasje i bygget ved siden av som var på ca. 140 kvm i grunnflate + lager. Etter hvert som omsetningen og antall kunder steg så vi at det var behov for større lokale både i forhold til varer og antall ansatte. I april 2011 overtok vi et nytt bygg over 2 etasjer + full kjeller i Tuneveien 10, så får vi se hvor lenge vi kan holde oss her:)

I januar 2011 overtok vi også Tobi Display som vi i mange år har har benyttet på tekstiltrykk, og i mai samme år flyttet de inn i nye lokaler ved siden av Prozo sitt nye bygg. Vi har derfor nå full kontroll over alle ledd og våre kunder har kun en part å foholde seg til.

Ved å benytte Prozo Norge AS sine tjenester vil din bedrift eller ditt idrettslag få kvalitetsprodukter fra leverandører som Jobman, Helly Hansen, Fristads, Verner, Silva, Hummel, Craft, New wave, Harvest, Asics m.fl. til meget gode priser, samt at alle bedrifter vil få en egen kundekonsulent i Prozo som kontaktperson. Skulle det være noe, er det bare å ta kontakt med sin kontaktperson, og han/hun vil ta seg av resten.

Prozo Norge AS har vært i markedet siden 2004, og er i dag blandt de ledende aktørene innenfor arbeidsklær og profil/klubb i Østfold regionen. Etter en forsiktig start har vi mangedoblet vår omsetning og omsatte i 2016 for ca. 18,2 millioner eks. mva. med positivt resultat.

Vi er 7 fast ansatte pr. februar 2017, og ser at solide produkter og god service over tid skaper fornøyde kunder, og tiltrekker seg nye bedrifter, klubber og organisasjoner. Vi kommer alltid til å legge stor vekt på god service og følge vårt motto:

 "Ingen kunde for liten og ingen for stor"

Prozo Norge AS er eid av Raymond Fjeld (Daglig leder) og Tor André B. Toverud (Styreleder).


Prozo_Historiebilde


Klikk her for utskriftsvennlig versjonKlikk her for utskriftsvennlig versjon


 

imagetest1