Du er her: Forsiden / Om Prozo

Prozo Norge AS

Vår historie og våre ansatte
Les mer
Prozo Norge AS

Om Prozo Norge AS

Prozo Norge AS er en totalleverandør av arbeidsklær, verneutstyr og profilbekledning til bedriftsmarkedet. Vi har i tillegg en egen klubb- og profilavdeling med sportsartikler fra blant annet Hummel, Craft, Select og profilartikler fra blant annet Harvest, St. Louise, New Wave og Tracker.

Vi startet i 2004 i et meget beskjedent lokale i St. Mariegt. 30 i Østre bydel. Etter noen måneder ble dette lokalet for lite og vi overtok første etasje i bygget ved siden av som var på ca. 140 kvm i grunnflate + lager. Etter hvert som omsetningen og antall kunder steg så vi at det var behov for større lokale både i forhold til varer og antall ansatte. I april 2011 overtok vi et nytt bygg over 2 etasjer + full kjeller i Tuneveien 10, så får vi se hvor lenge vi kan holde oss her:)

I januar 2011 overtok vi også Tobi Display som vi i mange år har har benyttet på tekstiltrykk, og i mai samme år flyttet de inn i nye lokaler ved siden av Prozo sitt nye bygg. Vi har derfor nå full kontroll over alle ledd og våre kunder har kun en part å foholde seg til.

Prozo Norge AS har vært i markedet siden 2004, og er i dag blant de ledende aktørene innenfor arbeidsklær og profil/klubb i Østfold regionen. Etter en forsiktig start har vi mangedoblet vår omsetning og omsatte i 2016 for ca. 18,2 millioner eks. mva. med positivt resultat.

Vi er 8 fast ansatte pr. august 2017, og ser at solide produkter og god service over tid skaper fornøyde kunder, og tiltrekker seg nye bedrifter, klubber og organisasjoner. Vi kommer alltid til å legge stor vekt på god service og følge vårt motto:

 "Ingen kunde for liten og ingen for stor"

Prozo Norge AS er eid av Raymond Fjeld og Tor André B. Toverud.

Ansatte hos Prozo

Raymond Fjeld

Raymond er en av gründerne og sitter som daglig leder. Han har hovedansvar for profilmarkedet, men som alle andre hos Prozo har han også mye med arbeidstøy og klubbutstyr å gjøre.

E-Post: (klikk her)
Tlf: 69153900
Mobil: 90996007

Tor André B. Toverud

Tor André er en av gründerne og sitter i stillingen som økonomiansvarlig. Hovedansvar for arbeidstøy, men er også godt kjent med både profil- og klubbprodukter.

E-Post: (klikk her)
Tlf: 69153900
Mobil: 92469716

Marius Moen

Marius er klubbansvarlig hos Prozo, og er du med i en klubb vi allerede har avtale med eller ønsker å inngå klubbavtale med oss er han mannen å snakke med. 

E-Post: (klikk her)
Tlf: 69153900
Mobil: 97125859

Christin Gundersen

Christin er vår "butikksjef" i første etasje. Når butikken skal fylles opp med nye jakker og sko, spesielt mot fritidsmarkedet er det hun som tar avgjørelsene:) 

E-Post: (klikk her)
Tlf: 69153900
Mobil: 41901740